Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskningsstöd

GIG stödjer utvecklandet av forskningsansökningar, forskningsnätverk och publicering av forskning. Detta sker på flera olika sätt.

Tidigare år har GIG årligen utlyst projektbidrag för att utarbeta tvärvetenskapliga ansökningar om forskningsprojekt. Göteborgs universitets forskare har exempelvis haft möjlighet att söka dessa.

GIG erbjuder hjälp med att ordna textseminarier för att utveckla texter för publicering. Vill du diskutera en text som du skrivit med andra genusforskare, hör av dig till gig@gu.se.

GIG initierar workshops där pågående aktuell forskning presenteras och diskuteras där framstående nationella såväl som internationella genusforskare medverkar.

GIG är ett nätverk bestående av forskare inom GU, forskare inom akademin utanför GU och praktiskt verksamma personer utanför akademin. Nätverket finns till som resurs i arbetet med ansökningar, framtida samarbeten och i arbetet med texter för publicering. 

Aktuella stipendier vid Göteborgs universitet

GU:s forsknings- och innovationskontor

Den nationella forskningsportalen

 

 

Sidansvarig: Kristina Hermansson |Sidan uppdaterades: 2017-04-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?