Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Resurser

GIG har som syfte att verka för forskning av internationell konkurrenskraftig, hög kvalitet. GIG stödjer utvecklandet av forskningsansökningar, forskningsnätverk och publicering av forskning. Detta sker på flera olika sätt. Göteborgs universitets forskare har exempelvis möjlighet att söka bidrag för att utarbeta ansökningar om forskningsprojekt. Vidare har GIG knutit till sig en internationell referensgrupp bestående av framstående forskare inom viktiga delar av genusforskningsfältet. Referensgruppen fungerar som en resurs i utarbetande av ansökningar, i nätverksskapande och för att utveckla forskningen. Vidare är referensgruppen en resurs, vid sidan av GUs forskare, i arbetet med publikationer.
 

GIG är ett viktigt forum för möten mellan GU:s genusforskare. Är du intresserad av att få diskutera din forskning eller vill ta del av ny pågående genusforskning på GU? Hör av dig till GIG. GIG ordnar bland annat text- och tematiska seminarier för att främja utvecklandet av genusforskning. Genom GIG erbjuds ett brett nätverk på GU.
Har du fler idéer om hur GIG kan verka för att främja högkvalitativ forskning? Hör av dig till gig@gu.se

 

Aktuell forskning

Har du information om pågående forskningssamarbeten, nya forskningsansökningar, intressanta forskningsområden, och inbjudna forskare på GU?

Kontakta oss så sprider vi informationen på vår hemsida!

gig@gu.se

Sidansvarig: Kristina Hermansson |Sidan uppdaterades: 2012-11-13
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?