Maia Andréasson tilldelas Humanistiska fakultetens pedagogiska pris 2015

Nyhet: 2015-05-19

Maia Andréasson, universitetslektor i svenska tilldelas Humanistiska fakultetens pedagogiska pris 2015.

Maia AndréassonMaia Andréasson delar priset med Juan Velasquez, universitetslektor i genusvetenskap och Joseph Trotta, universitetslektor i engelska.

De tre delar priset med motivering att de har utvecklat, och i undervisning med stor framgång genomfört, en innovativ pedagogisk idé.

Prissumman om totalt 100 000 kronor delas och utbetalas som ett verksamhetsbidrag om cirka 33 350 kronor vardera att användas till förkovran och utveckling.

Pristagarna kommer att uppmärksammas vid Humanistiska fakultetens sommarfest den 10 juni.

AV:

Artikeln publicerades först på: medarbetarportalen.gu.se